איך אני יכולה לטפל בעצמי עם תחושת דיכאון

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

20/03/2021 | 20:12 | מאת: שרית

בשבוע האחרון אני סובלת מדיכאון. יש לי לחצים בעבודה, וזה מכניס אותי לסטרס. איך אני יכולה לטפל בעצמי כדי לצאת מהמצב בלי טיפול?

שרית שלום השאלה היא האם הלחץ בעבודה זה מצב זמני או קבוע, אם זה זמני אז תחשבי על זה שעוד מעט ישתנה, אם זה קבוע צריך לחשוב האם זה בלתי נמנע או שאת מעמיסה על עצמך יותר מאשר התפקיד מחייב כדאי לך ללמוד שיטות הרפיה יש באינטרנט הנחיות או מיינדפולנס זה עשוי להרגיע ולעזור חג שמח עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש