איך למלא ריקנות אחר הצהריים

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

25/02/2021 | 20:04 | מאת: סתיו

שלום רב. בבוקר אני בקבוצת תמיכה רגשית אני שמחה צוחקת עם החברים יש לי צוות נהדר,אבל שמגיע אחר הצהריים אני לבד בבית ומתחילה להרגיש ריקנות לא יודעת מה לעשות עם עצמי אשמח לעצה מה לעשות תודה רבה

סתיו שלום כדאי לנסות לא להיבהל מתחושת הריקנות, זה בה והולך ואם פוחדים מזה זה מחריף אם אפשר לקבל את זה כרגש שבה והולך אז זאת הפרופרציה. בנוסף את יכולה לתכנן דברים גם לאחר הצהרים, וגם לעשות ספורט כמו הליכה או ריצה מה שמתאים לך בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש