איך לצאת מדיכאון לבד

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

22/02/2021 | 19:30 | מאת: יעל

אני סובלת מדיכאון אבל אני לא בטיפול ולא מעוניינת כרגע בטיפול זה מידי פעם,תחושה שאין חשק לצאת מהבית או לעשות משהו כיצד אני יכולה לצאת מהבועה הזאת ולהרגיש טוב? זה דיכאןן ללא סיבה אני גם בגיל המעבר

יעל שלום חשוב מאד להיות עסוקה כדאי לתכנן סדר יום מראש ולעמוד בו להכניס גם ספורט לסדר יום אפילו משהו כמו הליכה מאחר ואת בגיל המעבר כדאי לבדוק את הנושא הורמונלי אפשר לעבוד על חשיבה באמצעות הספר בוחרים להרגיש טוב שנכתב על ידי דויד ברנס בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש