פחד ממחטים

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

17/02/2021 | 17:32 | מאת: גלי

היי, יש לי פחד נוראי ממחטים ודקירות, כל פעם כשאני מתחסנת אני מתמלאת בתחושת חרדה ולחץ ולא מפסיקה לבכות בחוזקה גם אם אני יודעת שהכאב הוא לא חזק במיוחד. מעולם לא עשיתי בדיקת דם בגלל הפחד ממחטים וזה פוגע לי בבריאות. מה אני יכולה לעשות כדי להתגבר על הפחד ולהפסיק להיכנס לפאניקה כל פעם?

גלי שלום, אני מבינה שזה מאד לא נעים וגם משפיע עליך בכוון שעלול להזיק לבריאות אם את לא עושה בדיקות דם. הטיפול הוא דרך חשיפות לחרדה אפשר להתחיל מחשיפות בדמיון ואחר כך במציאות באופן הדרגתי זה טיפול התנהגותי קוגניטיבי בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש