יש לי דיכאון קל אחרי הצהריים ובערב

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

17/01/2021 | 19:18 | מאת: לנה

אני נמצאת בתמיכה רגשית ונתנו לי טיפים מה לעשות אחרי הצהריים שלא יהיה לי דכדוך ובכל זאת שמגיע אחרי הצהריים אני מתחילה להרגיש מועקה אשמח לעזרה מה לעשות בנוסף לטיפים שנתנו לי. תודה רבה

18/01/2021 | 14:19 | מאת: לנה

תודה רבה

לנה שלום אני לא יודעת איזה טיפים נתנו לך אז אולי זה יהיה חזרה על מה שאת כבר יודעת. חשוב שתיהיה לך תוכנית, את יכולה לעשות ספורט אפילו משהו כמו הליכה, לדבר עם חברה לבשל לצפות בטלויזיה ובנוסף חשוב לעבוד על נושא החשיבה מומלץ לעשות את זה בעזרת הספר בוחרים להרגיש טוב שנכתב על ידי דויד ברנס. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש