אשמח לעצה ותמיכה בנושא זוגיות

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

12/01/2021 | 16:09 | מאת: דורין

שלום. לפני חודשיים נפרדתי מבן זוגי,ומאז אני בדכדוך מחפשת ולא מוצאת. ניסיתי אתרי הכרויות גם לא עוזר. זה מכניס אותי בדרך כלל אחרי הצהריים ובערב לדכדוך עם הלבד אשמח לעצה לטיפ בלי הכוונה לטיפול איך אני יכולה להשלים עם זה ולהקל על עצמי.

דורין שלום, אני לא יודעת האם זה היה קשר רציני, אם כן אז זה טבעי שאת חווה אובדן וזה נורמלי ומותר להרגיש רע חוץ מלתת מקום לזה את יכולה להיות עסוקה ולעשות ספורט וסביר להניח שבהדרגה תרגישי יותר טוב בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש