שיפור התפקוד והמצב רוח ביום יום

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

04/01/2021 | 19:10 | מאת: הילה

שלום עירית. לפני שבוע החליפו לי כדור פסיכיאטרי והרופא אמר שלוקח זמן עד שהכדור ישפיע.אני מרגישה מאז חוסר תפקוד ומצב רוח. הרופא לא רוצה לתת לי כדור אחר. איך אני יכולה ללא כדורים לשפר את מצב הרוח והתפקוד ביום יום.? תודה רבה

הילה שלום, אכן לוקח לתרופה זמן להשפיע אז צריך סבלנות ושיהיה יותר טוב, בנתיים תשתדלי לעשות סדר יום להיות עסוקה, כל ערב לחשוב על משהו שהיה טוב במשך היום אפילו משהו מאד קטן, תשתדלי לעשות ספורט אפילו הליכה ברגל זה טוב. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש