מועקה אחר הצהריים ובערב

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

18/12/2020 | 11:36 | מאת: רינת

שבת שלום עירית. רציתי עצה לגבי אחרי הצהריים ובערב. בבוקר שאני קמה יש לי מצב רוח טוב הכל בסדר אבל שמתחיל אחר הצהריים ובערב פתאום אני מתחילה להיכנס למועקה אין לי מושג למה.לא בא לי לעשות הליכה בערב למרות שבזמן האחרון הייתי עושה אבל עכשיו בגלל המועקה אין לי חשק לזה. אשמח לקבל טיפ בנוסף להליכה איך אני יכולה להתמודד עם המועקה ללא סיבה בשעות אלו? אני ממש מודה לך עירית שיהיה לך שבת נפלאה

רינת שלום, את יכולה לתכנן פעילויות אחרות אם הליכה לא מתאימה, וגם לא להיבהל מהרגשה לא טובה ולזכור שבבוקר את מרגישה יותר טוב, כאשר אנחנו מקבלים את הרגשות הלא נעימים ולא נבהלים מהם , הם באים וגם חולפים שבת שלום עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש