טיפול סיעודי בבית על ידי המשפחה

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

14/11/2020 | 14:25 | מאת: מירה

אני מטפלת באמי בת ה90, זה כרוך כל היום איתה, ובלילות אני קמה כל שעתיים להחליף לה תחתוני קשישות. אני בת 58 לוקחת טיפול תרופתי שנים רבות בזמן האחרון אני מרגישה עיפות רבה, אולי תוכלי להמליץ לי על משהו שיחזק אותית אולי ספר משהו להתעודד.

מירה שלום, אני חושבת שזה באמת קשה, ושכדאי לפנות לביטוח לאומי ולבקש עזרה במקביל מה שיכול לחזק אותך זה שאת עושה משהו מאד חשוב המשמעותי בהצלחה עירית

14/11/2020 | 19:06 | מאת: מירה

עירית, תודה רבה על המענה תוכלי להמליץ לי על ספר שעוסק בגיל הזהב והבריאות הנפשית שקשורה אליו? בתודה

מנהל פורום שווה לכל נפש