האם איכפת לפסיכולוגית ממטופל שמתאבד

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

12/11/2020 | 14:09 | מאת: מה זה משנה

אני בטיפול פסיכולוגי מזה שנים.. הפסיכולוגית יודעת שיש לי מחשבות על המוות.. וגם שכנראה שלא אתאבד. ים זאת חוסר הנכונות שלה לענות על מסרונים שלי גורם לי להרגיש לפעמים שלא איכפת לה. ואם לא איכפת לה מה הטעם לחיי? אלוהים כנראה חושב שיש בהם טעם כי בזמן של מצוקה והחלטה שלי הוא התערב. שוב. מקווה שאלוהים ימשיך ויסייע לי בקרוב בהקדם

היי, זה שהיא לא רוצה להתכתב איתך לא אומר שלא איכפת לה כנראה היא חושבת שזה לא מועיל לטיפול, אני ממליצה להגיד לה איך את מרגישה בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש