דילמה קטנה

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

09/11/2020 | 22:52 | מאת: רותם

אני הולך לעזוב ת'ארץ אבל יש איזה התלבטות שמצד 1 אנלא רוצה לגור פה כי המדינה מגעילה ומושחתת ומצד 2 צפון אמריקה זה מקום מצוין לחיות בו אבל אני בן 40+ וחושש מה יקרה אם לא ימצא עבודה וישתלב ברמת החיים החדשה בארץ זרה שמה שמפריע זה האספקט הכלכלי מה עושים ?

רותם שלום, אני מבינה מה מטריד אותך, אני לא יודעת איך לפתור את זה חוץ מלהמליץ לך לבדוק האם אתה יכול למצוא עבודה בצפון אמריקה ואתה גם צריך ויזה , הגירה זה דבר מורכב שצריך להתכונן אליו בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש