מה קורה אצלי

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

10/10/2020 | 22:41 | מאת: מישהו

אני אדם עם מצבי רוח משתנים פעם ג'קיל פעם הייד פעם פוזיטיבי פעם פשוט מריר וזה מפריע לחיות וגורם לסטרס מה צריך לעשות ?

שלום, האם תמיד הייתה ככה עם מצבי רוח משתנים? לכולנו יש תנודתיות אבל השאלה באיזה מידה אם זה קיצוני כדאי להבין מה משפיע על זה, אתה יכול לעשות מעקב וללנסות לבחון מתי זה קורה וללנסות במצבים הפחות טובים לבדוק האם יש סיבות לכך והאם אפשר לעשות עבודה על המחשבות הפחות טובות או פחות מסתגלות, אפשר להיעזר בספר בוחרים להרגיש טוב. אם זה לא עוזר כדאי לפנות לטיפול התנהגותי קוגניטיבי בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש