איך מתמודדים עם אי וודאות בגלל הקורונה

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

10/09/2020 | 16:38 | מאת: רינת

שלום עירית. אני נמצאת במועדון תמיכה עם טיפול תרופתי זה לא שייך לבית חולים או משהו כזה. ולצערי הולך להיות סגר בחגים , והמועדון יהיה סגור עד אחרי החגים. אני באי וודאות לא יודעת מה יקרה עם התרופות ובכלל. אני כותבת פה כי עד יום ראשון כמובן המועדון סגור, וזה אי וודאות מה הם מתכננים לי. אשמח עם תוכלי לתת לי עצה איך להוריד את רמת הלחץ והחרדה עד יום ראשון שאני בבית? אני לא רוצה להיכנס לחשיבה שלילית. אני ממש מודה לך עירית שיהיה לך סוף שבוע נפלא וממש תודה

רינת שלום זה טוב שיש לך מסגרת תומכת תנסי בסוף השבוע להיות עסוקה, אני מבינה שהמועון יהיה פתוח ביום ראשון, בנתיים תנסי לחשוב על המועדון והחברים בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש