הרגשה מתמשכת

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

08/09/2020 | 22:07 | מאת: דותן

אם אני לדוגמא נעלב+כועס מאנשים שצועקים עליי/מנתקים שיחות וכאלה ואז אני מסתגר בעצמי ולא מדבר עם אף אחד וכועס על כל העולם ורק אחרי כמה ימים זה עובר - זה תקין ? מה עושים

דותן שלום, יכול להיות שאתה רגיש לדברים מסויימים וזה טבעי, לכל אחד יש את הנקודות הרגישות שלו, זה נורמלי להעלב ולכעוס אבל נראה לי שאתה מושך את זה הרבה זמן, אתה יכול לנסות. להבין מה פגע בך, אם זה משהו קרוב אז לדבר איתו ולהגיד שנעלבת, וגם ללמוד לקצר את הזמן בו אתה עסוק בזה. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש