שלום עירית את מכירה אותי מאנוש

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

02/09/2020 | 16:31 | מאת: אייל

שלום דר !!! אני מטופל כבר הרבה שנים עם תרופות . ולצערי עדיין הרופאים אצלם הייתי לא ממש עזרו ואיני יודע למה זה קורה כך . יש לי תופעה שהרופא רושם לי כדור מסוים זה או אחר וזה מתחיל לעזור ולהשפיע ולאחר כשבועיים 3 התפוקה מהכדור מפסיקה ואז שוב איני מרגיש טוב . אציין כדוגמא הרופא רשם לי אריפליי ((בשילוב לפונקס))) והתחלתי מינון של 2.5 מ"ג ובהתחלה ממש עזר לי ובימים האחרונים פג לה ההשפעה .. אני שואל למה זה קורה וכיצד למנוע תופעה זו ??. ושאלה נוספת מה המינון האפשרי בו אני והרופא נוכל להגיע בכדי להפחית לפונקס ? תודה רבה לך דר יקר על התיחסותך אייל תגובה

אייל שלום, אני לא רופאה ולבן לא יכולה לייעץ בנושא של תרופות, אולי יש גם צד רגשי בתיאור שלך, אבל זאת שאלה שצריך לשאול רופא בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש