שביתת עובדים סוציאלים מועדון סגור

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

02/07/2020 | 16:11 | מאת: דנית

אני נמצאת בקבוצת תמיכה עם עובדים סוציאליים ולצערי הם יוצאים לשביתה והמועדון יהיה סגור ושוב אני אשב בבית עד תום השביתה. אשמח לעצה איך להקל על עצמי רגשית, ואולי עם את יכולה לתת לי עצה קטנה מה לעשות בבוקר עם תסכימי אני ממש אודה לך. סוף שבוע נעים תודה

דנים שלום חשוב להיות עסוקה, אני לא יודעת מה את אוהבת לעשות אפשר לעשות דברים בבית , לסדר לבשל, אפשר ללכת לפארק בסביבה לעשות הליכה ברגל, להיפגש עם חברה אולי מהמועדון בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש