תקל עם איש צוות בטיפול

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

19/05/2020 | 17:41 | מאת: יעל

רציתי עצה מה לעשות. אתמול היה לי תקל עם איש צוות בטיפול קוגניטיבי התנהגותי ואני חזרתי הביתה עצבנית עם חרדות. הרופא הוסיף לי כדור ונסעתי הביתה. זה מקום טיפולי פסיכולוגי. אני מתלבטת עם להמשיך בטיפול או לא לבוא יותר. יש לי חרדה עכשיו ורציתי לשאול מה לעשות בבית שארגיש יותר טוב חוץ מהליכה. איך להרגיש טוב עד שאחשוב עם באמת להמשיך שם או לא. עצה בבית שלי מה לעשות. אני מודה לך

יעל שלום, אני מבינה שהיה תקל וכנראה נפגעת, אני לא יודעת את הפרטים בדרך כלל הדבר הכי נכון לעשות זה לדבר על זה עם מי שהיה התקל איתו מהמקום של איך את מרגישה ומה את חושבת על מה שקרה אני מקווה שזה יאפשר לפתור את הקושי וגם לך יעשה הרגשה טובה שאת יכולה להתמודד. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש