סליחה על ריבוי השאלות עם אפשר עוד שאלה קטנה ואחרונה

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

30/04/2020 | 15:56 | מאת: רינת

אני נמצאת בקבוצת תמיכה מועדון מסוים של צוות נפלא חברים נפלאים אני גם מרגישה הרבה יותר טוב. אין לנו עדיין שיחות פרטניות המועדון בסך הכל ארבע פעמים בשבוע שעתיים,ורציתי לשאול עם את יכולה לתת לי טיפ קטן עד השיחות הפרטניות איך אני יכולה לחזור לתחביב מסוים שאהבתי לעשות לפני שנכנסתי למועדון. כי אין שם כרגע עם מי לדבר זה רק קבוצות. אני מאוד אשמח עם תסכימי לתת לי טיפ קטן ואגב אני מרגישה הרבה יותר טוב ממשיכה לקרוא בספרים יוצאת להליכות מוזיקה, אבל יש לי תחביב מהעבר שאהבתי לעשות והפסקתי כבר הרבה זמן. אשמח למענה אחרון אני ממש מודה לך תעשי בשבילי מצווה שיהיה לך סוף שבוע נעים תבורכי

רינת היי, חשוב להמשיך בכל מה שאת עושה, אני לא יודעת איזה תחביב היה לך בעבר אם אפשר לחזור אליו וזה עדיין מעניין אותך, זה עשוי להיות רעיון טוב המועדון נשמע לי מצויין בהצלחה, עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש