שאלה לגבי לימוד באינטרנט או ספר בתחום הפסיכולוגיה

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

21/04/2020 | 12:07 | מאת: רינת

שלום עירית יקרה אשמח לדעת חוץ מהפסיכולוגיה החיובית האם את מכירה עוד דברים לעזרה עצמית בתחום הפסיכולוגיה שוב חוץ מהפסיכולוגיה החיובית? האם יש תחום בנושא הפסיכולוגיה שאני יכולה ללמוד למידה עצמית בנוסף לפסיכולוגיה חיובית? אשמח לדעת עם את מכירה במקרה? מאחלת לך יום טוב והמשך שבוע טוב ממש תודה זה חשוב לי

רינת שלום, אני מקווה שאתם בריאים. נושא מועיל הוא הטיפול התנהגותי קוגניטיבי, יש בודאי הרבה חומרים באינטרנט בנושא הרעיון המרכזי הוא תיפקוד והעובדה שמה שבעיקר משפיע על ההרגשות שלנו ועל ההתנהגות זה הפרשנות שאנחנו נותנים למצבים שונים ולא האירועים עצמם. הרבה בריאות, בהצלחה עירית

21/04/2020 | 12:40 | מאת: רינת

כל הכבוד אני מאוד מעריכה את זה. אצלנו בבית אנחנו מרגישים טוב רק שכואב לי שמצבו של אבא שלי מתדרדר אבל אנחנו משפחה חזקה מתמודדים מאוד. מאחלת לך ולמשפחתך בריאות ואופטימיות ושהקורונה תיגמר שולחת לך חיזוק יום טוב עירית ושוב תודה

מנהל פורום שווה לכל נפש