התחלת טיפול נפשי עוד חודש

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

05/03/2020 | 10:38 | מאת: חגית

יש לי תור לעוד חודש לפגישה ראשונית כדי לקבל טיפול נפשי. אני בלחץ רציני לקראת הפגישה אני לא יודעת מי הרופא הזה שאמרו לי אני לא יודעת מה הולך להיות אני מאוד אשמח אם תוכלי להקל עלי בחודש הזה כדי שאחיה בשמחה ואופטימיות למרות המפגש המלחיץ. תודה, אגב אף פעם לא עברתי טיפול נפשי

חגית שלום זה טבעי להיות בלחץ ממשהו חדש שאת לא מכירה. מטפלים בתחום הנפשי מבינים את הלחץ יודעים שתפקידם בן היתר לעזור להתמודד עם הלחץ תנסי למרות הלחץ לחשוב על כך שיעזרו לך ויבינו את הלחץ. בנתיים אפשר לעשות נשימה איטית לבטן ותרגילים נוספים שניתן למצוא באינרנט שעוזרים להירגע כמו גם עבודה על חשיבה . בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש