עירית יקרה אני אשמח לעצה דחופה

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

18/02/2020 | 11:04 | מאת: רינת

כמו שאת יודעת כבר הרבה פעמים כתבתי לך שאני כבר לא שייכת למסגרת שנים. המשפחה שלי הבטיחה לי בפירוש שביטוח לאומי לא בא בשבילי רק בשביל אבא שלי אני כן מוכרת בביטוח לאומי אבל משפחתי תומכת בי. למרות זאת מישהי חברה שלי אמרה לי שהיא עברה אותו דבר עם אבא שלה שגם היה חולה דמנציה וביטוח לאומי בא לסייע לאימא שלה והיא אמרה לי שבאים פסיכיאטר ופסיכולוג. יכול להיות לגבי שמחשבות שלי לגבי זה הם דמיוניות ואני סתם חרדה אבל יש לי עצבים וחרדה איומה שהם יבואו אנא ממך למרות התמיכה ולמרות שאני לא במסגרת הזאת אנא ממך אם תוכלי לכתוב לי עצה נוספת איך להרגיע את החרדה שלי כעזרה עצמית ברגע הנוכחי אני ממש אשמח את תעשי לי מצווה ענקית אנא על תכתבי שום דבר על המסגרת הזאת רק אם את יכולה לתת לי עצה עצמית בבית איך להרגיש טוב ולחיות חיים נורמליים בלי לחשוב על זה ולהפסיק את החרדה והעצבים אני ממש אודה לך אני מבטיחה לך שהעצות שלך יעזרו לי להירגע אנא אם את יכולה לכתוב לי היום אני אשמח אני פשוט מרגישה מאוד לא טוב עצבנית חרדה אני רוצה להרגיש טוב תודה רבה מכל הלב עירית תעשי לי מצווה גדולה שוב אני ממש אשמח אם לא תכתבי לי שום דבר על מסגרת מסוימת רק על עזרה מעשית שאוכל להתמודד לבד

19/02/2020 | 15:11 | מאת: רינת

הכל בסדר אם ביטוח לאומי יתברר שזה לא קשור אלי והם לא באים אלינו הביתה אני מרגישה מצויין

רינת שלום כבר דיברנו על הנושא הזה אני מבינה שאת במתח וגם ברור לי שאת מבינה שזה בכלל לא קשור אליך, אז תנסי לזכור את זה שהם לא באים אליך וזה לא קשור אליך וחשוב שאביך יקבל עזרה. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש