עצבנית בגלל המצב של אבא שלי

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

16/02/2020 | 10:46 | מאת: רינת

שבוע טוב עירית יקרה. אבא שלי במצב גרוע ואימא שלי הזמינה את ביטוח לאומי בשביל אבא שלי אני יודעת שאבא שלי חייב עזרה וגם משפחתי הבטיחה לי שאני לא הולכת לשום מסגרת כזו או אחרת ושתמיד אהיה בבית אגל אשמח לעצה ממך שאני שומעת את המילה ביטוח לאומי או בכלל שאני שומעת מילה שקשור בפסיכיאטרים או פסיכולוגים כזה או אחר אני נכנסת לעצבים חזקים בגלל טראומה שעברתי בעבר הרחוק מהם אני יודעת שהחיים שלי היום אחרים ובריאים אבל שאני שומעת שביטוח לאומי יבואו אלינו הביתה אמנם רק בגלל אבא שלי והעצבים שלי לא קשורים לאבא שלי אני רוצה שיעזרו לאבא שלי זה ברור הוא חולה דמנציה אבל לגבי אישית רק אני שומעת את המילה ביטוח לאומי אני נתקפת בעצבים חזקים עם דפיקות לב של עצבים כאילו בא לי לענות להם ואני רבה עם משפחתי אני לא יכולה לא לענות שאני שומעת את המילה ביטוח לאומי אפילו שזה לא קשור אלי רציתי ואשמח מאוד אם תוכלי לתת לי עצה כעזרה עצמית בלי טיפולים וכאלה מה אני יכולה לעשות כדי להרגיע את עצמי לבד? קשה לי לעצור את העצבים שלי לגבי הדברים האלה. תודה רבה עירית מאחלת לך שבוע מקסים

רינת שלום הראש שלנו עובד באסוציאציות אז את שומעת ביטוח לאומי וזה עושה לך רע כי מזכיר לך דברים שקשים לך, את צריכה להזכיר לעצמך שלא מדובר בך, אבא שלך הוא הצריך עזרה והם גם לא יתייחסו אליך אלא לבקשה שהגשתם עבור אביך, קחי את זה כאתגר להתמודדות עם הדברים שקשים לך מהעבר. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש