דחף לפייסבוק קרבה למשפחה המורחבת

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

07/12/2019 | 07:34 | מאת: דנית

רציתי להתייעץ. מטעמים אישיים במשפחה הקרובה הקרובה מתנגדים לעשות לי פייסבוק למרות שיש לי דחף נוראי לזה. כל השנים אף פעם לא היה לי קרבה למשפחה המורחבת שלי לא בני דודים לא קרובי משפחה. אחרי שדודה שלי ז"ל נפטרה והמחלה של אימא שלי הקשה אני נורא רוצה קרבה למשפחה המורחבת, ואני יודעת שרק דרך פייסבוק אוכל ליצור איתם קשר. גם אני יודעת שגם עם היה לי פייסבוק הקשר לא היה בא בקלות איתם. מרוב שרציתי פייסבוק ביקשתי מאחותי והיא התנגדה בתוקף לעשות לי פייסבוק ולכן אני נכנסת לפייסבוק דרך הפייסבוק של אימא שלי ושכתבתי למשפחה המורחבת לא ענו לי. זה דבר מאוד מכאיב אני מרגישה שהמשפחה לא אוהבת אותי. וזה גם מעצבן. אני יודעת שאני צריכה אולי טיפול פסיכולוגי אבל גם זה גם ההורים וגם האחיות שלי מתנגדות בתוקף אני בעצמי פוחדת ולא רוצה טיפול כרגע למרות שאני יודעת שאני צריכה. עם לא היה לי דחף למשפחה המורחבת ולא היה לי דחף לפייסבוק הייתי מרגישה טוב. אבל נושא המשפחה מכאיב לי מאוד. אשמח להתייעץ איתך איך להרגיש טוב יותר ואיך אפשר להתנתק הדבר הזה שנקרא פייסבוק ומשפחה מורחבת. תודה לעצתך שבת שלום

07/12/2019 | 09:35 | מאת: דנית

רציתי להוסיף שאני כל כך עצבנית על המשפחה שלא רוצים לעשות פייסבוק ושאין לי קשר עם המשפחה המורחבת רציתי להתייעץ בלי טיפול איך אפשר להתנתק מזה? גם מהמחשבות על המשפחה והדחף שלי לפייסבוק? מאוד אשמח לעצה ממש תודה

דנית שלום את לא כותבת מה הגיל שלך זה חשוב כדי להבין האם זה תואם גיל שמחליטים בשבילך האם יהיה לך פייסבוק. אני גם לא יודעת למה אין קשר עם המשפחה המורחבת את יכולה לנסות להתעסק בתחומים בהם השליטה אצלך, חברים אולי תחביבים, לימודים עבודה. יתכן וגם טיפול זה רעיון טוב, לא צריך לחשוש אפשר להגיד למטפל מה המטרות, החששות וכל מה שמטריד אותך אותך והמטפל ידע איך להתייחס לזה בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש