איך אפשר בעזרה עצמית בלי טיפול בגלל הורה חולה

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

14/11/2019 | 11:27 | מאת: רינת

היי עירית. אחד ההורים שלי חולה במחלה קשה,אני גרה אם ההורים אני לא בטיפול וכמו שכתבתי לך בעבר גם משפחתי וגם אני מתנגדים לטיפול נפשי אבל אני למרות שיש לי שאלה אני יודעת לעזור לעצמי ויש לי את הספר בוחרים להרגיש טוב אגב אני קוראת את הספר נעזרת אבל במצב שאחד ההורים שלי חולה מאוד קשה לי לראות את זה ואין לי כרגע בית אחר לגור למרות שאחותי רוצה לקנות לי דירה אבל זה יקח זמן. איך אפשר בכל זאת להיות אופטימית ולצאת מכל העצבות לחיות חיים רגילים למרות שיש לי הורה חולה בבית וקשה לי עם זה. איך אפשר לעזור לעצמי לבד לשמח את עצמי ולהיות חזקה? אני ממש מודה לך עירית מאחלת לך למשפחתך ולכל עם ישראל יום שקט ונפלא לכולנו

14/11/2019 | 11:33 | מאת: רינת

יש לי משפחה בדרום ואני מאוד דואגת להם בעקבות התחדשות האש מה עושים כדי להתגבר על הדאגה?

רינת שלום אכן זה לא קל לראות הורה חולה בעיקר כאשר את גרה באותו בית. חשוב מאד להיות עסוקה גם בדברים אחרים, לצאת מהבית, לדאוג שיהיה לך לוז שתדעי מה את עושה, כל יום לתכנן משהו מחוץ לבית, אפילו משהו כמו טיול בפארק בקניון וכו'. בנוסף עבודה על חשיבה . בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש