לשנות את היום יום שלי

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

30/08/2019 | 17:11 | מאת: דנית

יש לי שאלה שאולי תוכל לעזור למצב רוח שלי. אני לא עובדת ולא לומדת אין לי התנדבות לא מצאתי עדיין שום דבר אני מחפשת ואני לא יודעת מה לעשות ביום יום מין תחושת שיעמום במיוחד גם בסופי שבוע אני די בודדה איך אני יכולה לשנות את היום יום קצת כדי שאהיה יותר פעילה?

דנית שלום כדי להרגיש יותר טוב את צריכה להיות עסוקה, תבני לך סדר יום, תצאי מהבית תעשי הליכה ברגל , וגם בבית אפשר לסדר לבשל לראות טלויזיה לקרא וכו' בנוסף אפשר לעבור על חשיבה יותר חיובית ומסתגלת באמצעות הספר בוחרים להרגיש טוב. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש