פיתרון לקום בבוקר מלאת אנרגיה

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

02/08/2019 | 19:09 | מאת: שרית

בחוד האחרון...הצלחתי להפחית מינון בכדורים כמובן יחד אם הרופא משפחה. ולמרות זאת אני עייפה הרבה והקימה שלי בבוקר מתקשה לצאת מהמיטה. ישנה עמוק מאוד. למרות הכל אני כן מגיעה לעבודה אני גם לומדת אך גם מתעייפת מאוד מהר שמחתי לשתף ואשמח לקבל עצה לפיתרון

שרית שלום כדאי לקחת את התרופה יותר מוקדם ואולי גם ללכת לישון יותר מוקדם, ובכל זאת למרות העייפות את מתפקדת וזה מצויין. אפשר גם לדבר עם הרופא, אני לא יודעת מה את לוקחת והאם עייפות זאת תופעת לואי של התרופה. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש