ירידת אנרגיה בערב מה עושים

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

24/07/2019 | 14:23 | מאת: רינת

שלום עירית, אני לא באף טיפול כל היום אני מרגישה מצויין מתמודדת עם עצמי לבד אבל רק שמתחיל שעות הערב אני נכנסת לאיבוד אנרגיה וחוסר מצב רוח וקשה לי לצאת מזה. כאילו אין לי חשק לעשות שום דבר. זה קורה לי רק שמתחיל החשיכה בערב אשמח עם תוכלי לתת לי טיפ איך לעלות את האנרגיה והמצב רוח בשעות אלו. אגב להליכות קשה לי לצאת שאני במצב רוח ירוד אני מודה לך מקרב לב על המענה יום מקסים והמשך שבוע נפלא

רינת שלום אני שמחה שרוב היום את מרגישה טוב, השאלה היא מה קורה לך כשמחשיך, חשוב לשים לב למחשבות, אולי אפשר להבין שאת נותנת יותר מדי כוח למחשבות השליליות או שאולי משהו מפחיד אותך וגם חשוב לתכנן פעילות לשעות האלה בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש