אבא שלי חולה בדמנציה מה עושים???

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

05/07/2019 | 09:36 | מאת: יונית

שלום. אני גרה עם ההורים שלי חיי בסדר גמור מתפקדת הכל בסדר רק יש לי בעיה שאני גרה עם אבא חולה בדמנציה וכל דבר הוא מאשים אותי בדברים. בתוך תוכי בא לי לענות לו ויש לי עצבים חזקים בלב,אבל אני לא עונה לו כי אני יודעת שהוא חולה. ואז שאני אומרת לאימא שלי אימא שלי מתעצבנת עלי ואומרת שאבא חולה ואז מתחיל ריב עם אימא שלי. מה עושים?? אשמח לפתרון כי בתוך תוכי זה מעצבן וכואב לי קשה לי לקבל את המחלה של אבא שלי תודה,

יונית שלום אני מבינה שזה קשה, כדאי לעשות תהליך לקבל את זה שאביך חולה, את צריכה לדבר עם משהו אחר ולא עם אימך כי גם לה קשה. לנהל את חייך, ולמצא משמעויות נוספות בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש