לא מצליחה להתחבר לדברים חדשים

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

20/06/2019 | 20:29 | מאת: יעל

יש לי ידיד אנחנו לא בני זוג,אבל אני ממש מאוהבת בו ולא מצליחה להשתחרר ממנו אני כל הזמן בפייסבוק מסתכלת בתמונות שלו אני תקועה במחשבות עליו הוא לא רוצה זוגיות איתי בנוסף אני רוצה להתחבר ללימודים חדשים לתחביבים חדשים ואני תקועה באותו מקום זה גורם לי סבל רב ולא מצליחה להשתחרר מזה

יעל שלום אכן כדאי לך להתחבר לדברים אחרים כדי להתנתק מהבחור שלא רוצה זוגיות חשוב להפסיק להזין את האהבה שלך אליו, להתנתק מהמעקב אחרי התמונות שלו אני יודעת שזה קשה אבל זה חשוב בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש