ברשותך עירית שאלה נוספת וחשובה

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

13/05/2019 | 15:37 | מאת: רינת

היה לי חבר כמו אח שנהרג באחת המלחמות זה מישהו שאני גדלתי איתו אגב חגגתי נהדר את יום העצמאות עם חברים ומשפחה אבל מאז יום הזכרון אני לא מצליחה להתנתק מאותו חבר שגמר את חייו אני גדלתי איתו היינו כמו אחים וכל יום הזיכרון אני מקדישה לזכרו ואני מסתכלת על התמונות שלו בלי סוף זה גם היה מישהו שהייתי מאוהבת בו ויורדות לי דמעות כל פעם שאני מסתכלת בתמונות אני לא יכולה להתנתק מזה אולי יש לך פיתרון בשבילי כמו שאת יודעת אני לא בטיפול ולא רוצה טיפול אבל עם יש לך פיתרון אחר לגבי זה אשמח עם תעזרי לי בפורום ממש תודה מאחלת לך יום מקסים והמשך שבוע מקסים

13/05/2019 | 15:45 | מאת: רינת

אך ללא הצעה לטיפול ממש תודה

רינת שלום זה בסדר שאת נזכרת וזה מעציב עכשיו תחזרי לעיסוקים הרגילים שלך, תרשמי כל ערב כמה דברים טובים שקרו במשך היום בהדרגה תחזרי להרגיש טוב. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש