פגועה מאנשים שלא קיבלו אותי להתנדבות

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

18/03/2019 | 17:18 | מאת: רוני

בעבר הייתי מטופלת פסיכולוגית, עברתי משבר לא קל בחיים. אחרי שהחלמתי והטיפול הפסיכולוגי מיצה את עצמו ניסיתי להתקבל לסדנא בה אני ממש רוצה ללמוד וגם להתנדבות. קרה מקרה לא נעים שכאשר באתי לראיונות האלה וסיפרתי להם שהייתי בטיפול פסיכולוגי הם התהפכו ב180 מעלות ולא קיבלו אותי. גם היום שהתקשרתי ורציתי להתקבל לסדנא אחרי שסיפרתי היא לא קיבלה אותי. אני כבר יום שלם פגועה בדיכאון מרגישה שאף אחד לא מעוניין בי במקומות רגילים. סך הכול החיים שלי בסדר עכשיו אבל אחרי שקיבלתי תשובות שליליות אני במצב רוח ירוד ואני רוצה להחזיר את המצב רוח ולא להרגיש רע שכאילו אף אחד לא רוצה אותי במקום רגיל. מה ניתן לעשות כדי לשנות גישה?

רוני שלום אני מבינה שזה פוגע, אבל לכולנו יש גם חוויות שלא לכל מקום שרצינו התקבלנו, אני לא יודעת האם זה קשור לטיפול הפסיכולוגי, בכל אופן זה ממש לא אומר שאף אחד לא רוצה אותך, הרעיון הוא להתאושש ולנסות משהו אחר, לא לעשות ממיקרה אחד או שניים הכללה ולחשוב שאף אחד לא רוצה אותך. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש