זוגיות מחוייבות ומיניות / המשך פנייה

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

11/02/2019 | 01:16 | מאת: עידן

שלום עירית אכן כן יש לי חרדה וקושי ממחוייבות ומכל ההתמודדת שמתלווה לכך במיסוד ואחריות ובהתחייבות לכל החיים כיצד מתגברים על הרתיעה ממחוייבות לכל החיים מפני שנקלעתי לקשר זוגי שמצד אחד מפחד להתחתן ומצד שני מתקשה לוותר ולהיפרד

עידן שלום האם אתה רוצה להיות איתה אם כן אז השאלה היא מה מפריע לך להתחייב, האם קשה לך לקבל החלטות גם בתחומים אחרים? בנוסף המחשבה שזה לכל החיים היא גם מפחידה וגם לא מדוייקת, ברור שזאת הכוונה אבל אנשים יכולים להתגרש אם הקשר הזוגי לא טוב בהמשך. אם אתה לא יכול להחליט כדאי ללכת לאיש מקצוע שיעזור לך להבין מה מונע את היכולת להחליט ואיך להתמודד עם זה. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש