התמכרות לזמרת בגיל ה-60

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

28/01/2019 | 01:00 | מאת: ענת

הנני כבת 60 בהיותי צעירה בגיל העשרה התאהבתי נואשות בזמרת מסויימת ובקולה... לאחרונה, מרגישה צורך בלתי נישלט לשמוע את שיריה ביוטיוב מרגע שאני מתעוררת בבוקר מהשניה ועד לכתי לישון בשעה מאוחרת בלילה. כמובן שזה מרגיע אותי, אך האם זה לא מוגזם? לא מראה על בעייה מסויימת? ואני לעולם לא שבעה.ושוב למחרת אני "חייבת" לשמוע אותה ולא מעניין אותי אף זמר או זמרת אחרים. כמובן שהייתי בכמה הופעות שלה.אני מתפקדת למופת, אך מרגישה צורך עז לשמוע אותה: בעבודה, בבית, ברכב ובכל מקום. האם זה מצביעה על בעייה? ומדוע זה חוזר מידי יום ביומו, וזה מרגיע אותי, ולא שום דבר אחר.האם זה נורמלי בגילי?! תודה על המענה שאקבל.

ענת שלום מה שאת מתארת נשמע כפייתי אבל אם זה לא מפריע לך לתפקד ואם אין דברים אחרים שאת מרגישה חייבת לעשות אז זה לא נראה לי מזיק את יכולה לנסות לשלוט בזה אם זה מטריד אותך, כלומר להחליט על זמן ביום בו את לא שומעת אותה. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש