ספרים שקשורים בדיכאון וחרדה לעזרה עצמית

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

14/12/2018 | 00:08 | מאת: נילי

אשמח להמלצה,ובנוסף רציתי לדעת אני לפעמים נתקפת בדיכאון וחרדה והזעות,דפיקות לב. אני לוקחת איטומין וציפרלקס אבל בנוסף אני בגיל המעבר. כאשר לפעמים אני נתקפת בדיכאון או חרדה קשה לי לעשות הליכות או הרפיות כפי שהפסיכיאטר שלי הציע לי וזה קשה האם יש לך המלצה על עוד דבר שאני יכולה לעשות שזה קורה לי?

נילי, המשך אני חושבת שקיבלת המלצה טובה, אומנם קשה במצב הזה לעשות הרפיות או הליכה אבל זה עשוי לעזור, אפשר גם לנסות לעשות הסחה למשל לראות טלויזיה, לדבר על משהו .

מנהל פורום שווה לכל נפש