פחד מבדיקות בתחילת השבוע הקרוב

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

15/11/2018 | 17:52 | מאת: אורלי

כבר שבוע שפיזית אני ממש לא מרגישה טוב יש לי גרודים בגוף כל הגוף כואב לי אני בגיל המעבר הלכתי לרופא משפחה והוא נתן לי משחה מיוחדת כדי שהגירוד יקל עלי אבל הרופא ראה שמשהו לא בסדר וביקש דחוף שבתחילת השבוע אלך לעשות בדיקות דם וכל מיני בדיקות אחרות פיזיות מאז שזה קרה לי אני עצבנית רבה אם משפחתי לא יכולה להשתלט על עצמי לא לענות בעצבים בוכה בלחץ נוראי שחס וחלילה חס ושלום יגלו לי מחלה רצינית אחרי הבדיקות אני בחרדה אטומית לקראת הבדיקות בנוסף פיזית ממשיכה להרגיש לא טוב המשפחה ביקשה שאלך רק לקופת חולים כפי שהרופא אמר אני בריאה נפשית לא בטיפולים אבל בגלל הפחד שיגלו לי משהו רציני אני בלחץ עצבנית ובוכה בנוסף לתופעות בגוף אשמח עם תוכלי לתת לי עצה איך להתגבר על החרדה באופן עצמאי ואיך לא להיכנס לדחף שאני עצבנית לענות בעצבים למשפחתי אני לא אוהבת רופאים בתי חולים קופות חולים וכאלה זה מעצבן אותי איך להתמודד עם העצבים והלחץ הנפשי? תודה רבה רבה על תמיכתך כאן בפורום

אורלי שלום זה טבעי שאת דואגת שימצאו משהו ולכן את יותר עצבנית, כדאי לנסות לחשוב חיובי, רוב הסיכויים שאין לך משהו רציני, תנסי להזכיר זאת לעצמך, את יכולה גם כמה פעמים ביום לעשות כמה נשימות עמוקות ואיטיות זה מרגיע וגם לצאת להליכה ולהיות עסוקה בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש