סלידה מכעסים

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

20/10/2018 | 18:20 | מאת: אהרון

יש אצלי בעייה שאני נמנע מלהיכנס לסיטואציות שיש בהם כעס/צעקות ובגלל זה אני אולי לא אוהב להיות אסרטיבי ולהתווכח עם אנשים על כל מיני דברים זה נראה כאילו רתיעה שיושבת בראש מזה איך פותרים את זה ? יש קשר בין אם המצב לבין אם אני גר בבית שצועקים בו כל הזמן ?

ארון שלום כנראה הכיסים מפעילים אצלך משהו לא נעים שקשה לך להתמודד איתו, זה יכול להיות קשור לבית תנסה לעשות תרגילי התמודדות ולא להימנע מהסיטואציות, תעשה היררכיה מהקל לקשה תתחיל מהקל בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש