בקשר למצב הדועך של אבא שלי מצב מחלת הדמנציה

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

21/07/2018 | 15:32 | מאת: רינת

שלום עירית. כמו שכתבתי לך פעם קודמת אבא שלי חולה קשה בדמנציה המצב של אבא שלי דועך הוא מדבר לא לעניין עושה דברים מוזרים אני התחלתי טיפול אצל רופא והוא נתן לי שתי כדורי הרגעה כדי להקל על מצבי הנפשי יש לי שלושה חודשים תור ואני לא יכולה להקדים את זה אני גם מתחילה בקרוב טיפול פסיכולוגי ובכל זאת יש לי בעיה אני גרה עם ההורים באותו בית וכל בוקר מאז שהמצב של אבא שלי ידרדר אני קמה כל בוקר בחרדה והולכת לישון בחרדה הרופא אמר שהתרופות לוקחות זמן עד שהם ישפיעו. אני בכל זאת רוצה מבחינה מעשית כמו שאת יודעת להקל על עצמי לא רק טיפולים ותרופות אני רוצה להקל על המצב הנפשי האישי שלי בעקבות מחלתו של אבי אני ממש מושפעת מהמצב רק אני רואה אותו שהוא עושה דברים מוזרים ומדבר לא לעניין אני ממש נכנסת לחרדה ודיכאון וגם כל הזמן חושבת עליו ובוכה אשמח לעזרתך הנאמנה בפורום איך אני יכולה להקל על ההרגשה שלי שאני קמה בבוקר ושאני הולכת לישון בלילה? איך להרגיש יותר טוב למרות זאת גם מבחינה מעשית אני ממש מודה לך עירית שבת נפלאה

21/07/2018 | 15:42 | מאת: רינת

גם שאני מדברת עם האחים שלי זה לא עוזר גם שאני מדברת עם אימא שלי ובוכה לה היא אומרת לי שהיא לא יכולה לעזור לי ושאני יחשוב עליה ושאני אהיה חזקה בשבילה אבל קשה לי עם זה בגלל זה אני מאוד אשמח עם תציעי לי איך להקל על עצמי על מצב הנוראי שאני נמצאת בו תודה רבה

רינת שלום מאד חשוב שיהיה לך סדר יום, שלא תישארי כל היום בבית, אני חושבת שמאז כדאי להתחיל טיפול מקווה שהטיפול יעזור לך לעסוק גם במה שחשוב לך ולא רק במצב של אבא, למרות שברור שזה חשוב ומשפחה. בהצלחה עירית פן

מנהל פורום שווה לכל נפש