שאלה לגבי דוגמה למטרות קטנות

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

28/05/2018 | 11:57 | מאת: רינת

היי עירית. כמו שכתבתי לך פעם קודמת עברתי לפני כמה זמן משבר קטן ועכשיו חזרתי לעצמי. הציעו לי למצוא מטרות קטנות כדי לחזור לעצמי לחיים שמחים,והרגילים שלי אומנם באמת חזרתי לעצמי ואני מרגישה הרבה יותר טוב אבל בכל זאת כמו שאת יודעת אני אוהבת להעזר בך כי בזכות העזרה שלך אני לקחתי המון דברים טובים שאני מרגישה טוב בהם עם את מסכימה כאן בפורום אשמח עם תוכלי להציע לי אחד או שתי מטרות קטנות בנוסף לספורט שאני יכולה להתחיל כדי בכל זאת גם עם חזרתי לעצמי אני רוצה לחזור לחיים הרגילים המלאים עוד יותר אני ממש מודה לך וממש אשמח עם תוכלי לתת לי שתי מטרות קטנות כדי לחזור לחיים הרגילים והשמחים שוב אני מרגישה הרבה יותר טוב אבל חשוב לי להתחיל גם עם מטרות. ממש תודה עירית מאחלת לך המשך שבוע נפלא

רינת שלום בנוסף לספורט ולתכנון סדר יום שחברות לך להיום עסוקה, המטרות חשוב שיהיו כאלה שעונים על מה שחשוב לך, תנסי לחשוב מה חשוב לך בחיים זה יכול להיות המשפחה, חברים, ללמוד משהו וכו' בהתאם למה שחשוב כדאי להחליט על פעולה שמבטאת ומקדמת את מה שחשוב לנו. למשל לקרא על מה שמעניין אותך , להיפגש עם בן משפחה או חברה, להירשם לחוג במתנס. בהצלחה עירית

28/05/2018 | 13:13 | מאת: רינת

תבורכי,שיהיה לך המשך שבוע נפלא ושוב תודה

מנהל פורום שווה לכל נפש