לגבי חזרה לשגרה שמחה

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

19/05/2018 | 03:02 | מאת: רינת

היי עירית. עברתי משבר רגשי בזמן האחרון אני כבר מתמודדות לבד בלי טיפולים וכל אלה על הנדודי שינה אני די חזרתי לעצמי אבל את נותנת לי עצות כל כך טובות שחשוב לי לשאול.אני רוצה לחזור לשגרה הרגילה והשמחה שהיתה לי סוף סוף עם הנדודי שינה אני מסתדרת וגם לאט לאט אני חוזרת לעצמי והכל בלי טיפולים כאלה או אחרים אני מאוד אשמח עם תוכלי לתת לי לפחות שתי כלים מעשיים לחזור ממש לשגרה הרגילה והשמחה שהיתה לי לפני המשבר אומנם אני מרגישה יותר טוב אבל אני רוצה לחזור למיטבי וכמו שכתבתי את תמיד נותנת לי עצות טובות ונהדרות ואני מאוד אוהבת להיעזר בך את ממש תעשי מצווה עם תוכלי לתת לי לפחות שתי כלים מעשיים כמובן בלי טיפול כזה או אחר איך לחזור לשגרה במיטבי. אני ממש מודה לך ומאחלת לך חג שבועות שמח לך ולמשפחתך תודה עירית

19/05/2018 | 03:05 | מאת: רינת

אני הספקתי את הטיפולים בקופת חולים טיפולים של בדיקות והכל בסדר אימא שלי הפסיקה לי את התרופה שהרופאת משפחה נתנה לי וכיום אני כבר עבדתי על עצמי לבד אבל אני ממש רוצה ממש לקום בבוקר לשגרה הרגילה ולשמחה למרות שאני באמת כבר מרגישה יותר טוב סליחה על ריבוי השאלות בזמן האחרון תודה עירית שבת שלום

רינת שלום בנוסף לדברים שאת כבר עושה, תרשמי כל ערב מה היה טוב במשך היום, אפילו הדברים הכי קטנים כמו הנאה מכוס קפה או משהו אחר שאת אוהבת, תוכנית טלויזיה, או כל דבר, העיקר לכוון את הראש לשים לב לדברים הטובים חג שמח עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש