שאלה לגבי תופעות בגוף בלילה

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

16/05/2018 | 07:03 | מאת: רינת

בוקר טוב עירית. אשמח למענה ואני מודה לך. כל היום מתחילת הבוקר ועד תשע בערב אני מרגישה מצוין מתפקדת שמחה הכל טוב החיים יפים הכל בסדר. פתאום בתשע בערב אני בת 51 בגיל המעבר אני מתחילה להרגיש דפיקות לב מואצות התהפכויות במיטה כאבי רגליים ואז שאני קמה בבוקר הכל בסדר מתחילה להרגיש מצוין כל היום עירית אני ממש אשמח עם תוכלי לתת לי עצה מה לעשות בשעות אלו,נתנו לי טיפות מסוימות עשיתי בדיקות בקופת חולים אמרו לי שהבדיקות בסדר אימא שלי טוענת שזה רמטיזם זה לא קשור לטיפות אבל מה אני עושה במצב כזה? לבד בלי טיפול? אני לא מטופלת בשום מקום וכמו שאת יודעת אני גם לא רוצה טיפול יכול להיות שזה נובע מחרדה אני לא יודעת לא היה לי את זה עד שלקחתי את הטיפות. אשמח לדעת איך להרגיע את התופעות האלה בשעות אלו. שוב כל היום מהבוקר עד תשע בערב אני מרגישה מצוין כאילו לא קרה כלום זה קורה לי מתשע בערב. תודה רבה עירית מכל הלב אשמח לעצה מעשית לעזרה עצמית מה לעשות מאחלת לך ולמשפחתך חג שבועות שמח

16/05/2018 | 07:16 | מאת: רינת

אגב דיברתי עכשיו עם אימא שלי והיא החליטה אחרי שבועיים להפסיק לי את הטיפות האלה אבל בכל זאת אשמח לעצה מעשית עירית בכל אופן גם עם יקרה לי בלי הטיפות מה לעשות בשעות אלו? תודה רבה רבה

רינת שלום תנסי לא להיות במיטה בתשע, תראי טלויזיה, אל תלחמי בתופעה, אבל תעשי משהו שמעניין אותך, ותגידי לעצמך שזה כמו גל שבא והולך, את יודעת שזה יעבור ובבוקר הכל יהיה בסדר. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש