בעיות שינה מה עושים עם זה

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

04/05/2018 | 20:47 | מאת: עמית

שבת שלום. אני בגיל המעבר ומאז שהופסק לי המחזור יש לי בעיות שינה לפעמים אני לא ישנה לילות שלמים הרופא אמר שזה הומונלי וטבעי הוא שלח אותי לרופאת נשים אבל זה ייקח זמן עוד שבועיים יש לי בעיה שעם אני לא ישנה לילות שלמים אני נלחצת האם את יכולה לתת לי עצה מה לעשות כדי שלא אהיה בלחץ? תודה.

עמית שלום בנתיים עד שיתנו לך פיתרון, תנסי לקבל את המצב לא להילחם בשינה זה לא עובד, אם את לא ישינה יותר משעה אל תמשיכי לנסות, תעשי משהו, תקראי תראי טלויזיה אם גם אחר כך לא תרדמי יותר משעה אז שוב תעשי משהו אחר ביום את יכולה לעשות ספורט, ללכת ברגל אבל לא במטרה להירדם בלילה, להפסיק את המאבק הזה. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש