חרדות מטיפולים פסיכיאטרים ועצבים חזקים

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

26/04/2018 | 13:23 | מאת: ספיר

שלום לך. הרופאת משפחה הפנתה אותי לפסיכיאטר כדי להיות מטופלת. בהתחלה שמחתי אבל פתאום בצהריים נתקפתי בהתקף עצבים אחרי שדיברתי עם הפסיכיאטרית וקבעתי איתה פגישה. מה שקורה שמצד אחד אני כן רוצה ללכת לטיפול אבל מצד שני ברגע שאני רואה פסיכיאטרים בעיניים שלי אני ישר נכנסת לעצבים חזקים וחרדות. יש לי עכשיו דפיקות עצבים חזקים רבה עם אימא שלי היא רוצה שאני אלך לטיפול ואני מרוב עצבים מהפסיכיאטרים האלה עצבנית בטירוף לא יודעת מה לעשות. אשמח לדעת איך להרגיע את עצמי את העצבים החרדות אחרת אני יבוא בעצבים לפסיכיאטרית הזאת וזה רק יעשה לי רע. או שאני לא אלך בכלל וימשיך לריב עם אימא שלי. אני ממש מבקשת את עזרתך מה לעשות כדי להירגע מכל העניין הזה? תודה

ספיר שלום אני מציעה לך לשאול את עצמך מה המטרה שלך והאם קבלת טיפול תעזור לדעתך ועל פי זה תפעלי. זה לא רעיון טוב לתת לחרדה ולעצבים לנהל את חיינו מהמקום הזה אנחנו מקבלים החלטות שגויות. ולכן מאחר ויש סיכוי טוב שהטיפול יועיל כדאי ללכת למרות החרדה והעצבים. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש