טיפול ושיפור מצב הרוח

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

25/04/2018 | 17:07 | מאת: לין

היום הלכתי אחרי המון שנים לבדיקה אצל פסיכיאטר בבית חולים. הוא אמר שאני לא צריכה אשפוז ולא אשפז אותי הוא אמר שאני צריכה ללכת פעם בחודשיים למרפאות חוץ באותו בית חולים למעקב. אני הרבה שנים לא הייתי בטיפול ונמנעתי מללכת לטיפול עקב חרדה מהמסגרת הזאת שנקראת נפש.כאשר הייתי אצלו היום הייתי במיון בבית חולים הוא אמר לי שכל המצב רוח שלי המשבר שלי החרדות שלי זה בגלל שהרבה שנים לא הייתי בטיפול תרופתי ולקחתי אותם תרופות במשך הרבה שנים וגם הרבה תרופות. הרופא במיון הוריד לי מהתרופות שאני לוקחת ואמר לי שלאט לאט כל שבועיים אני אתחיל להוריד עוד תרופה לקחת כמה שפחות תרופות. הוא אמר שבשום אופן לא מתאים לי אשפוז אלא רק ללכת פעם בחודשיים למרפאות חוץ למעקב לא יותר מזה חוץ מזה לא ללכת לא לשיקום ולא דיור מוגן ולא כלום. הבעיה שאני צריכה לחכות שבועיים עד שהתקשרו אלי ממרפאות חוץ כדי לקבוע לי תור ורציתי לשאול בינתיים עד שיתקשרו אלי אני נמצאת כרגע במשבר רגשי דכדוך וחרדה לקראת הטיפול. אני מאוד אודה לך ואשמח עם תוכלי לתת לי עצה מה לעשות כדי לשפר לי את המצב רוח ואת החרדה לקראת הטיפול? ובכלל איך בינתיים אני יכולה לעלות את המצב רוח ולחזור לעצמי כי אני במשבר רגשי איך לחזור לשמחה ולקום בשמחה כל בוקר אני ממש אודה לך על עצה מה לעשות עד שהתקשרו אלי לבוא למרפאות? מה לעשות בינתיים? אני ממש מודה לך מאחלת לך ערב נפלא והמשך שבוע נעים

25/04/2018 | 19:38 | מאת: לין

רציתי להגיד שהרופאים מקסימים הם פשוט כל כך עזרו לי וחזרתי הביתה בהרגשה טובה אבל למרות זאת עד שאתאזן ועד שיתקשרו אלי מהמרפאות עדין אני רוצה לקום בבוקר שמחה בלי חרדות גם לגבי המשך הטיפול וגם לגבי המשבר הרגשי בכלל אשמח לעצה מעשית אני מאוד מודה לך

לין שלום אכן חשוב לחזור לטיפול, בנתיים את יכולה להיות עסוקה, לתכנן סדר יום, אפילו דברים כמו עבודות בית, וגם רצוי לשלב ספורט כמו הליכה. כל ערב לכתוב משהו שהיה טוב במשך היום אפילו משהו קטן. בהצלחה עירית

25/04/2018 | 21:48 | מאת: לין

עירית תודה רבה תודה מכל הלב ערב נעים

מנהל פורום שווה לכל נפש