חזרה לטיפול פסיכולוגי

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

19/04/2018 | 15:42 | מאת: ח.

אני נמצאת במשבר נפשי קשה מאוד כבר כמה שנים. בתחילת המשבר הייתי מאושפזת פעמיים בשלוותא. מאז מטופלת פסיכיאטרית. בהתחלה פסיכולוג טיפל בי גם, עד שהרגשתי שרוב השיחות נועדו "להעביר" את ה45-50 דקות שמוקצות לפגישה, בלי שום תוכן מצד הפסיכולוג, רק שתיקות מצידו (לא הרגשתי מאמץ מצידו לדרבן אותי לדבר), וזה קרה זמן קצר אחרי שהוא אמר לי במפורש שטיפול פסיכולוגי במסגרת הקופה מוגבל בזמן... רציתי להיפגש רק פעם בחודש, אלא שלטענתו ניתן רק פעם בשבוע ולא פעם בחודש ("הכל או כלום"). מאז שהפסקתי איתו ועד השבוע הסתפקתי בטיפול פסיכיאטרי (תרופות). אבל בשבועיים האחרונים יש החמרה במצב ואני שוב מרגישה צורך לדבר עם פסיכולוג, שקופ"ח כבר הבהירו לי שלא יאשרו לי ואין לי כסף לפסיכולוג פרטי. מה אני עושה??? אני מרגישה אבודה ורע לי מאוד מה אני עושה?

שלום זה אכן מתסכל, אני חושבת שכדאי להתייעץ עם הפסיכיאטר אם את בקשר עם פסיכיאטר או עם רופא המשפחה. אני ממש מקווה שימצא פיתרון. עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש