כעס על בחור שהכרתי ובכלל גם על המשפחה

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

30/03/2018 | 07:44 | מאת: דניאלה

שלום. הכרתי בחור ובהתחלה הוא היה נראה מאד נחמד אך בסופו של דבר הרגשתי שהוא משחק איתי הוא בן אדם מעצבן והתגובות שלו מעצבנות למרות ההתנצלות שלו אחרי מה שקרה בינינו וזה לא רק זה גם משפחתי עצבנה אותי אתמול בעקבות עצבים שקיבלתי על הבחור הזה אחי אמר לי משהו שעצבן אותי ואני מתלבטת עם ללכת בכלל לליל סדר. אבא שלי התעצבן שלא רציתי לבוא לליל סדר והתעצבן על מה שקרה עם הבחור אני קמתי בבוקר עצבנית מאד מחשבות מעצבנות על משפחתי ועל הבחור ואני לא רוצה לעשות רע לאבא שלי ולכן אני הולכת לליל סדר למרות שבתוך תוכי ממש לא בא לי ללכת נמאס לי מיחס הזה שאנשים מתייחסים אלי במיוחד מה שקרה אני מרגישה שהלב פועם מרוב עצבים ובא לי לענות. אשמח לפתרון איך לשפר את מצב הרוח היום בחג ומה לעשות עם אני יהיה עצבנית וארצה לענות כי אני מתעצבנת מהר.תודה,חג שמח

דניאלה שלום אני חושבת שכדאי ללכת לליל הסדר, חשוב לראות גם את החלקים החיוביים, יש לך משפחה שלמרות העצבים והכעסים רוצה אותך , אז תנסי לכבוד החג לעשות תצפית בדברים החיוביים, אני יודעת שלא הכל טוב, זה רק תרגיל לחג. חג שמח עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש