חרדות מהפסקות חשמל מה עושים

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

23/03/2018 | 13:04 | מאת: רינת

שבת שלום עירית. אני לא זוכרת עם כתבתי לך בעבר אבל בכל מקרה אני אכתוב עוד פעם יש לנו ביום ראשון הפסקת חשמל ידועה מראש מתקנים משהו באזור וכל פעם שמודיעים או שיש הפסקת חשמל אני נכנסת לדפיקות לב וחרדה שיחזור החשמל והאינטרנט התקלקל כי אני הרבה באינטרנט אני גם לומדת הרבה דרך האינטרנט זה מין פחד הזוי כזה אני יודעת בכל אופן מה אפשר לעשות עם המחשבה הזאת והחרדה הזאת? המחשבה שאני מפחדת שחס וחלילה האינטרנט התקלקל? זה חשוב לי מאוד העצה שלך אני כל כך מודה לך על התמיכה מאחלת לך שבת נפלאה וחג פסח שמח לך ולמשפחתך תודה עירית על המענה

רינת שלום אני מציע לך לחשוב מה הכי גרוע שיכול לקרות אם האינטרנט יתקלקל אני משערת שאפשר לתקן נכון, זה לא כל כך גוכלי. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש