בקשר לחברה שכתבתי עליה שאלה

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

06/03/2018 | 08:53 | מאת: אנונימית

בקר טוב עירית. אני קמתי בבוקר כבר מלאת עצבים אני רבה עם ההורים שלי שאני לא רוצה קשר איתה והם כל הזמן מגנים עליה כמה היא מסכנה ושאני צריכה להבין אותה אבל אני בעצמי פגועה ממנה הם לא מגנים עלי הם מגנים עליה אני מרגישה שהלב שלי דופק מרוב עצבים יש לי דפיקות לב של עצבים חזקים בגללה כי כמה שביקשתי מהחברה הזאת לא להתקשר היא ממשיכה להתקשר ביקשתי מאחי שתחליף לי את מספר הפאלפון שלי היא לא רוצה מה לעשות??? איך אני יכולה להירגע ולהימנע מהריבים עם ההורים שלי בגללה.? אני מבינה שהם רוצים שאני יעזור לה אבל אני לא יכולה אני פגועה ועצבנית ממש פועם לי הלב ועם היא תתקשר אני פשוט ארעד מעצבים כי היא לא מפסיקה להתקשר אלי מה עושים??? אשמח לעצה מעשית בלי ללכת לטיפול כזה או אחר אני ממש מודה לך

06/03/2018 | 09:09 | מאת: אנונימית

אשמח מאוד עם תציעי לי בנוסף להליכה איך להרגיע את העצבים שלי? אני מודה לך

שלום מה שיפה בטלפון הוא שאפשר פשוט לא לענות, לדמות את ההתקשרות שלה לתקליט שבור ולהתעלם, לא צריך להחליף מספר ולא צריך לדבר עם ההורים על זה. אם את רוצה את יכולה לכתוב לה שאת לא יכולה להמשיך להתמודד עם זה ולא לענות יותר. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש