שאלה לגבי הדיכאון שאני מרגישה

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

04/02/2018 | 08:00 | מאת: ורד

שלום עירית. אני הייתי במסגרות פסיכיאטריות בעבר וזה לא עשה לי טוב גם יש לי טראומה מזה המשפחה שלי מתנגדת רציתי להתנדב אבל מטעמים אישיים למרות שאני יכולה לבחור בעצמי ניסיתי התנדבויות בעבר והמשפחה שלי הציעה לי לא להתנדב לחיות את החיים שלי בלי מסגרות מצד אחד אין לי מסגרת מסוימת ללכת אליה ולמסגרת פסיכיאטרית בשום פנים ואופן אני לא רוצה אולי הם גם צודקים בקשר להתנדבות מטעמים אישיים הם יודעים מה הם אומרים חוץ מהספר שהצעת לי בבוקר שאני קמה אני מרגישה מצוין המועקה והדיכאון קורים לי אחרי שאני קמה משנת צהריים עד שמונה תשע בערב אימא שלי שאחראית עלי מתנגדת שאלך לרופאת משפחה כי אולי הרופאה תגיד לי ללכת לפסיכיאטר ואני לא רוצה את זה אשמח עם יש לך פתרון לגבי המועקות והחוסר אונים שאני מרגישה בלי מסגרת כזה או אחר בנוסף לספר שאחפש היום מה לעשות? אני מחפשת לצאת לבד מהמועקות שאני מרגישה שוב זה לא כל היום זה רק אחרי שאני קמה משנת צהריים עד הערב בערב זה עובר. אני מודה לך

04/02/2018 | 08:14 | מאת: ורד

שאומרים לי את המילה פסיכיאטר או מה שקשור לזה אני מתעצבנת אני עברתי טראומה בטיפולים האלה לטיפולים פסיכיאטרים ומה שקשור בזה אני לא רוצה ללכת כמו שגם משפחתי גם מטעמים אישיים בסופו של דבר שהם כעסו עליהם גם הם לא רוצים הם רוצים שאני אחיה את החיים שלי בשמחה וגם אני עם את יכולה לתת לי עצה מה לעשות שמתחיל לי מועקה אני אשמח בנוסף לכדורים כי שאני מבקשת מהמשפחה שלי כדור גם הם מתנגדים אני ממש רוצה לצאת מהמועקות האלה לבד אני כל כך אשמח עם תוכלי לתת לי עצה אפילו קטנה שיש בנוסף לספר אני הולכת לספריה למצוא את הספר אשמח ממש לעצה מה לעשות במקרה שכזה באותו רגע לבד תודה רבה

ורד שלום אני חושבת שאת צריכה להיות עסוקה, זה מאד חשוב, אולי תלכי לחוג במתנס, או למועדון חברתי ככה יעבור לך אחר הצהרים יותר נעים. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש