השמחה הלכה לי איך להחזיר אותה

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

21/01/2018 | 16:23 | מאת: דורית

שלום עירית. שמי נורית לפני כמה ימים פגשתי מישהו שלא ראיתי המון זמן הוא חבר טוב של החבר הקודם שלי לפני שנה אני וחברי הקודם נפרדנו אחרי שנתיים של זוגיות שהיה על סף חתונה אבל בסופו של דבר נפרדנו והבחור שפגשתי אמר לי משהו שחברי הקודם אמר לו עלי משהו שהיה בינינו שמאוד פגע בי. כבר כמה ימים אני פגועה פתאום כל המחשבה על הזוגיות שלנו חזרה אלי למרות שבאיזשהו שלב יצאתי מהמשבר וממנו אבל מאז שהבחור אמר לי את זה אני כבר כמה ימים לא מפסיקה לחשוב על בן זוגי הקודם ומסיבות מסוימות אין ביכולתי ליצור איתו קשר. מה לעשות כדי לשכוח מהבן זוג שהיה לי ולחזור לחיים הרגילים ולשמחה שהלכה לי?

נורית שלום כנראה מה שנאמר לך גם פגע בך וגם הציף את הקשר שהיה מחדש, אפשר להבין שאת עסוקה בזה וזה מעציב אותך, זה טבעי, תנסי להיות בשגרה ולהיות עסוקה בדברים שחשובים לך, אני מעריכה שזה ירגע , את יכולה להגיד לעצמך שזה שייך לעבר שהרי אתם מזמן לא ביחד. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש