התייעצות שקשורה לעזרה עצמית באינטרנט

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

14/01/2018 | 18:48 | מאת: כרמית

אני עוברת תקופה לא קלה מבחינה רגשית,ואני רוצה לעזור לעצמי לצאת מזה. אני מחפשת לקרוא באינטרנט משהו שיכול לעזור לי לצאת מעזרה רגשית חוץ מספרי עזרה שיש לי בבית. יש לך רעיון מה אני יכולה לקרוא באינטרנט כדי להרגיש יותר טוב? תודה

כרמית שלום אני מבינה שאת עוברת תקופה קשה, זה כללי, אני לא יודעת מה הבעיה ולכן מאד קשה להמליץ, תני לי כוון לגבי הבעיה או תנסי לחפש באינטרנט לפי הבעיה בהצלחה עירית

15/01/2018 | 07:45 | מאת: כרמית

זה קשור ללחצים נפשיים ודיכאון עם במקרה את יודעת על איזה אתר שאוכל לקרוא אני אשמח עם לא אז זה בסדר אני מודה לך.

מנהל פורום שווה לכל נפש